Vandaag ging de petitie na een lange voorbereiding eindelijk live. In een dag hebben we meer dan honderd mensen aan ons weten te binden! Een supermooi begin, maar daarmee zijn we er natuurlijk nog lang niet. Ons streven is voorlopig10.000 handtekeningen. Werk aan de winkel dus!

Maar dat gaat ons in ons eentje niet lukken. De komende tijd gaan we daarom bouwen aan een beweging van mensen en organisaties die achter ons streven staan. Daarbij kan je op verschillende manier helpen:

  • Werk je bij een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid/circulaire economie/reparaties of op een andere manier betrokken is bij ons doel? Dan komen we graag met je in contact (gebruik hiervoor ons contactformulier).
  • We zoeken nog mensen die zich willen aansluiten bij het kernteam. We zoeken mensen die het leuk vinden zich te storten op onze social media, contact willen zoeken met media en/of mogelijke partners of willen werken aan opiniestukken/persberichten. Lijkt je dat wat? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Ervaring is geen vereiste, enthousiasme des te meer
  • Deel onze petitie met je netwerk via mail en sociale media, en volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van onze verrichtingen!
  • Vergeet ten slotte ook vooral niet onze petitie te ondertekenen, elke handtekening helpt!

Alle beetjes helpen op dit moment, we hopen dat we kunnen rekenen op jullie steun!

Groeten,

Goed Gemaakt

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: